Количка 0 Продукт Продукти (празна)    

Няма продукти

Да се зададе Доставка
0,00 лв Общо

Поръчайте

Завеси

Разгледани продукти

Бюлетин

Най-продавани

Перде завеса плътно трудногоримо

Нов продукт

 Плътни трудногорими пердета  завеси, елегантни и изискани, идеални за обзавеждане на вашия хотел,  ресторанти, офиси и обществени помещения  на най-добра цена - качество.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

61,90 лв

-10%

68,78 лв

Повече информация

Плътни трудногорими пердета  завеси, с две лица, твърди, елегантни и изискани, идеални за обзавеждане на стаите в хотели, ресторанти, офиси и обществени помещения, чиято роля е да не пропуска светлината , и гарантирането неприкосновеността на личния живот на клиента или посетителя, на най-добра цена - качество.

Сертификатиран  клас 1 на огнеустойчивост, тегло 270грама на квадратен метър. с огнеупорна височина до 320 см, широк избор от цветове, модерен дизайн.  Край на пердето  с тежест от олово.

Посочената цена  се отнася за линеен мерър с височина 340 см и с минималн количество от 20 линейни метра. Имаите в предвид винаги двоен метраж, поради нуждата от образуването на гънки на пердето.

Пример: ако са необходими 12м дължина, имате нужда от 24 метра.

Вазможна е поръчка на пердета със специални нестандартни размери на височината срещу допълнителна цена от основната посочена за линеен метър.


Произведено в Италия

В следната категория има още 1 продукт: